Showdeltagere

Karina Domino Lassen 40 år, jeg bor sammen med min mand Jens, på en dejlig ejendom ved Farsø. Ejer og makker med Rinske gennem 10 år og fast showrytter i de sidste 9 år. Rinske elsker når musikken spiller og er altid klar på fest og spas. Vi glæder os til at give den gas her i jubilæumsåret!

Rinske fan de Litshoeve Født: 5/6 -2005 Far: Jasper 366 Morfar: Tsjomme 329 Kåring: Kroon
Marrann er en hoppe på 16, som i det daglige bruges til vogn kørsel, dressur og lange liner. Marrann er show hest på 6 år.

Marrann W Født – 19/4-2004 Far – Wisse 408 Morfar – Falke 291 Kåret – stb hoppe.
Gerbrig er vores hollandske “oversætter” og været en del af Frieser Nords showgruppe siden start. Deltaget med forskellig heste, i år deler hun vallakken Jelco som ejes Vibeke som også er show deltager. Gerbrig er 27 år og udannet agrarøkonom (kvæg) og er også aktiv i landboungdom i hendes fritid.
Alder: 19 år Bor: Brande Malene arbejder ved Stald Inger-Marienlund i Brande, hvor hun står for daglig pasning og pleje samt træning til shows, kåringer og dyrskuer. Stalden er en avls og salgs stald af Kfps friesere, og har i mange år levere fantastiske heste til vores show.

Hest navn: Arthur von Inger-Marienlund Født: 2016 Mor: Helena von Inger-Marienlund Far: Tsjalle 454 Morfar: Jasper 366 Kåring: VLB vallak Show år: 2. år
Maria Madsen Mit navn er Maria, jeg er bosat i Suldrup sammen med min mand og vores 2 børn. En stor drøm gik i opfyldelse for mig i år 2017, da jeg blev den heldig ejer af Oekje. Der gik ikke mange uger før vi red vores første show som reserve rytter og vi har været med lige siden. Oekje er til daglig ridehest for mine børn og jeg. I show har Oekje været både Line og show hest. I år vil Oekje og jeg være og se ridende.

Oekje fan de butewei på 8 år Far: Abel 344 Morfar:Wobke 403
Jegg hedder Nete, er 30 år og bor i Gedsted sammen med min kæreste. Jeg har været den heldige ejer af Wickie siden år 2012 og vi har sammen redet med i Frieser Nords Showgruppe i 4 år, men har lige holdt en pause i nogle år, mens jeg har boet i Kbh! Nu er vi tilbage i Showgruppen igen her i jubilæumsåret og rider med som reserve i år 🙂

Wickie fra Hasselholt 3.pr stambogs hoppe Far: Tonis 393 Morfar: 368
Rikke er 25 og rider på Nanne fan Hindriks heim, som hun låner af Line Gautesen.
Rikke har været med i showgruppen efterhånden i nogen år nu. Rikke og Nanne har 3 år i træk deltaget ved Em i dressur for friesere, hvor de i 2019 fik en 3. plads i B-finale for 7 års heste. Rikke har førhen været springrytter, men da hun solgte springhesten faldt hun fuldstændig for de sorte heste og ville i dag ikke undvære dem.

Nanne er efter Tjalbert 460 x Nammen 308
Vibeke er 35 år og har sin vallak Jelco med i show.
Jeg er 33 år, bor i Suldrup med min mand og søn Gustav på 10 år. Jeg har været med i showgruppen siden 2013 med flere forskelige hest. Jeg er ejer Team Frisling som holder til i Suldrup, hvor jeg har welsh, haflinger og selvfølgelig frieser. Igen iår har jeg min hingst med i lange liner.

Thor Fan Færch på 6 år Far: Beart 411 Morfar:Anton 343
Hej jeg hedder Lilli, jeg bor på et lille landsted lige uden for Støvring sammen med min mand Bjarne og vores 2 børn Nadia på 13 og Lasse på 17 derudover har vi hund , katte og heste. Til dagligt arbejder jeg som selvstændig fodterapeut. Det er mit første år som show rytter og rider på hesten Rickert som til gengæld er garvet showhest, har dog været med på sidelinien i nogle år.

Rickert er efter: Far: Bente 412 Mf: Oege
Mads har været en del af Frieser Nord i flere år, – de første år som trofast hjælper og heppekor når vi var ude til shows, og i år deltager Mads med hesten Marije som ridende. Ganske imponerende af den unge mand, som altid er udstyret med en “JA-hat”. Mads bor i Støvring.

Hestens navn Marije R.K. på 8 år i daglig tale bliver hun kaldt Reje Far Lutger 436 Mor Vrouke M.B. Morfar Jakob 302
Alder: 18 år Bor: Brande Lærke arbejder ved Stald Inger-Marienlund i Brande, hvor hun står for daglig pasning og pleje samt træning til shows, kåringer og dyrskuer. Stalden er en avls og salgs stald af Kfps friesere, og har i mange år levere fantastiske heste til vores show.

Hest navn: Aura von Inger-Marienlund Født: 2016 Mor: Jitske fan it Hiem Far: Pier 448 Morfar: Tsjalke 397 Kåring: STER hoppe Show år: 2. år
Lasse Schacht Poulsgaard Jeg hedder Lasse, jeg bor med min familie på en lille ejendom lige uden for Støvring, vi har egen stald så har vores heste er her hjemme. Til daglig går jeg i 1. G på handelsgymnasiet i Aalborg. Ibrahim og jeg har nu været med i nogle år som showrytter/ hest.

Ibrahim af Ostergaard: Far: Tietse 428 Mf: Folkert 353
Johannah Bekhøj Jeg hedder Johannah Bekhøj og jeg er 16 år gammel. Min frieser hedder Theodor er avlet og født her hos mig og min familie. Han er en frisk hest der elsker at ride tur og sikkert er klar på en sjov udfordring med showridning. Vi glæder os til at være med og håber på en spændende oplevelse!

Ouke Theodor , 8 år gammel. far Weird 409, morfar Ielke 382.
Tiden flyver afsted og jeg er nu 36 år. Mit 4. år som showdeltager.. I år har jeg min smukke et øjede hoppe med – hun mistede sit andet øje på folden, hvor hun fik en gren i øjet og det stod ikke til at redde – kun 1 md gammel.. Hun har heldigvis ingen men af det idag, og er glad for at komme i byen og opleve noget.. Vi glæder os til dette års store brag af et show.

Nyx fan Færch – 8 år F – Tymon 456 sport MF – Sape 381 sport
Alder: 26 år Bor: Brande Show år: 7. år i frieser nord Eline er en af de mere garvede showryttere. Hun har i år været showrytter i 10 sæsoner, hvor af de 7 er i Frieser Nords showgruppen. Eline har i 11år arbejdet hos stald Inger-Marienlund, hvor hun står for daglig pasning og pleje samt træning til shows, kåringer og dyrskuer. Stalden er en avls og salgs stald af Kfps friesere, så hun har derfor ofte forskellige heste med i løbet af sæsonen. Eline er 26 år og bor i en lejlighed i Brande midtby, og arbejder til daglig hos LEGOLAND, og stald Inger-Marienlund

Hest navn: Helena von Inger-Marienlund Født: 2010 Mor: Jewaline Far: Jasper 366 Morfar: Jakob 302 Kåring: STB hoppe
Oukje er en hoppe på 16 år, hun køres for vogn af min mand Jes og jeg selv rider hende i dressur og har hende med i lange liner til shows.

Oukje v Født – 10/4-2004 Far – Wisse 408 Morfar – Jelte 365 Kåret – 2 premie ster.
Jeg hedder Cille, er 24 år og bor i Aarestrup sammen med min kæreste. Vi går et spændende år i møde.! Det er nemlig både mit og min vallaks første år som showdeltager. Med mig i år har jeg min smukke vallak – som starter sit første år som showhest i lange liner. Hvem ved, næste år er vi måske blandt de ridende. Han er en hest der elsker at vise sig frem så der er ingen tvivl om at han vil stortrives som showhest. Vi glæder os til dette års festfyrværkeri af et show

Hielke’ van de Brink – 10 år F – Jesse 433 MF –
Både Nelly og jeg nyder at ride show. Hun er en energisk dame som elsker når musikken spiller. Min mand Dan og jeg har sammen Noah Marius, som blev født efteråret 2018. Sammen spiller vi i et band og kører med hestevogn både med nelly men også med vores fjordhest. Vi glæder os til at rejse rundt i Vendsyssel og at få en masse gode oplevelser.

Nelly Van Welgelegen. far Monte 378 morfar Ildert 355
Jeg er 13 år og kommer fra støvring. Jeg rider på Jente B. Vi starter stævner og rider show. Det er vores tredje år sammen i showgruppen. Vi glæder os til showsæsongen 2020

Jente B, som er fra 2003 Jente er kåret i stambogen Far:Wobke 403 sport.