Showdeltagere 2022

Jes Holst – 40 år.
Jes er linefører på Ikaros som er med som første års show hest. Jes bor i Farsø hvor alle Frieserne står hjemme hos ham og hans kone. Jes er kun linefører på deres heste og køre vogn når tiden er til det. 

Ikaros af lien
4 års vallak.
Født : 22/5-2018
F : Bene 476
MF : Dries 421
Celina monique Høgh Jensen, 15 år gammel.
Jeg bor sammen med min mor i Aars. Ejer af Tsjark, som står i hornum. Vi rider til daglig dressur. Jeg er nyt medlem af Frieser nord.
Tsjark født: 26/5-2006 Far: Jakob 301 Morfar: Rypke 321
Mit navn er Anette Loland Klausen. Jeg kommer fra Frederikshavn. Jeg er 41 år og rider og kører med min hoppe Baukje Van de Martini. Min mand, Dan og jeg kører også med vores fjordhest til mange forskellige festligheder. Sammen har vi Noah Marius, som er fra oktober 2018.

Min Frieser hoppe Baukje Van de Martini er fra maj 2008.
Hun er efter Erik 351
Morfar er Leffert 306
Cecilie Houlind 26 år.
Hielke er en vallak der med sine 11 år virkelig har formået at rykke sig i sporten, og fortsat gør det. Han bliver brugt til dressur og skal dette år starte op som showhest for første gang. Både som ridende og i liner.

Hielke Van De Brink
11 årig vallak
Født : 12.01-2010
F : Jisse 433
Gerbrig har været en del af Frieser nord siden foreningen startede.
Hun er 28 år og bor ved Støvring på en kvæg gård sammen med hendes kæreste og deres lille datter.
Gerbrig, deler i år Jelco med Vibeke. 
Jelco Van Buren 2003
Far: Liekele 364
Morfar: Obe 314
Alberte Frederiksen 16 & Didde Holst 36 år. Jente er en ældre dame som har gået la dressur og som har været show hest i flere år efterhånden, både som ridende og som linehest. Jente bor i Farsø hos Didde & Jes Holst.

Jente B
19 års Hoppe
Født : 17/5-2003
F : Wobke 403
MF : Jillis 301
Emilie Kristensen & Didde Holst.
Emilie 16 år er rytter hos Didde og Jes og rider dressur og tur på på Oukje. Oukje er en alsidig hest og kan både rides og køres for vogn. Hun er med som show hest på 4 år.
Hun ejes af Didde & Jes Holst som jo også ejer Jente B og Ikaros af lien.
Deres heste kommer til at deltage på skift i Friesernord.

Oukje V
18 års Hoppe
Født : 10/4-2004
F : Wisse 408
MF : Jelte 365
Jeg hedder Laura er 15 år gammel, bor sammen med min søster, mor og far udenfor Aars. Jeg er med i team Friesling og rider stævner på Thor, det er mit første showår i Frieser nord, jeg er klar på sjov og ballade
Fürsten af Lien er en 5 års hingst efter Felle, med Dries til morfar.
Han ejes og rides af Maj, 32 år, fra Hjallerup.
Fürsten er min første Frieser og det er ligeledes vores første år i Frieser Nord. Vi glæder os til en masse spændende oplevelser!
Malene Lykke Madsen.
Jeg er 21 år, og bor i Brande/Sunds. Jeg arbejder hos Stald Inger-Marienlund, hvor jeg hjælper til med kåringer, tilridning, shows og pasning/pleje af hestene.

Aura Von Inger-Marienlund
Født: 30/5-2016
F: Pier 448
MF: Tsjalke 397
Rytter: Lærke Lund Mousing. Jeg er 19 år og bor i Brande. Jeg arbejder hos Stald Inger-Marienlund hos Axel Månsson. Her hjælper jeg til med tilridning, kåringer, shows og pasning/pleje af hestene.

Hest: Hanna Von Inger-Marienlund
Født: 14/5-2018
F: Julius 486
MF: Tsjalke 397
Jeg hedder Nete, er 32 år og bor i Gedsted sammen med min mand og vores lille søn. Jeg rider skønne Wickie, som jeg købte i år 2012 og vi har sammen redet med i Frieser Nords Showgruppe i 5 år, men har lige holdt en pause i nogle år, mens jeg har boet i Kbh! Nu er vi tilbage i Showgruppen igen her i jubilæumsåret og rider med som reserve i år.

Wickie fra Hasselholt 3.pr. stambogs hoppe
Far: Tonis 393
Morfar: 368
Jeg hedder Vibeke, er 36 år. Bor tæt på Farsø sammen med min kæreste – vores søn på 2 år og lillebror på vej til feb 2022 
Jelco er min bamse dreng gennem 15 år og han har været show bamse næsten alle år 
Jelco Van Buren 2003
Far: Liekele 364
Morfar: Obe 314
Mit navn er Mads og jeg er 21 år bor i Støvring sammen ned min familie.
Jeg har været en del af Frieser Nord i flere år, – de første år som trofast hjælper og heppekor når vi var ude til shows, og i år deltager jeg med min hest Marije som ridende.
Hestens navn Marije R.K. på 10 år i daglig tale bliver hun kaldt Reje Far Lutger 436 Mor Vrouke M.B. Morfar Jakob 302
Rikke er 26 år.
Rikke har været med i showgruppen efterhånden i nogen år nu. Rikke og Nanne har 3 år i træk deltaget ved Em i dressur for friesere, hvor de i 2019 fik en 3. plads i B-finale for 7 års heste. Rikke har førhen været springrytter, men da hun solgte springhesten faldt hun fuldstændig for de sorte heste og ville i dag ikke undvære dem.

Nanne er efter Tjalbert 460 x Nammen 308
Jeg er 33 år, bor i Suldrup med min mand og søn Gustav på 10 år. Jeg har været med i showgruppen siden 2013 med flere forskelige hest. Jeg er ejer Team Frisling som holder til i Suldrup, hvor jeg har welsh, haflinger og selvfølgelig frieser. Igen iår har jeg min hingst med i lange liner.

Thor Fan Færch på 6 år Far: Beart 411 Morfar:Anton 343
Jeg hedder Eline Weitemeyer Larsen, er 28 år og kommer til at bruge forskellige heste i showet i år.
Jeg er en af de “gamle” showryttere, som har været med det meste af vejen. I år er min 12. sæson som showrytter, hvor af de 9 er i Frieser Nords showgruppen. Jeg har i 13 år arbejdet hos stald Inger-Marienlund, hvor jeg, sammen med Lærke og Malene der også deltager i showet, står for daglig pasning og pleje samt træning til shows, kåringer og dyrskuer. Dog er jeg fornyligt flyttet til København med min kæreste, men ønsker stadig at være en del af Frieser Nord, og være med på showholdet så ofte jeg kan. Jeg kan ikke undvære de skønne mennesker og heste.
Hej Jeg hedder Lasse, jeg er 19 år, jeg går på HHX og er færdig her til sommer.
Jeg har redet med i showgruppen i nogle år på Ibrahim, dagligt kaldet Ib. Jeg og Ib bor på en lille ejendom i Juelstrup sammen ned min lillesøster og vores forældre. Vi har i stalden 5 heste, deraf 3 Frisere.
Hejsa Jeg hedder Lilli, jeg har Rickert med, og vil være ridende i Frieser Nord her i 2022, for mit vedkommende er det første år som rytter og ja Rickert er en garvet showhest med tidligere ejer Kira. Rickert elsker at komme med i byen. Vi (min mand Bjarne og vor 2 børn Nadia og Lasse) bor i Støvring på en nedlagt ejendom og har 5 heste i stalden hvoraf de 3 er Frieser drenge. Jeg har i nogle år været med på sidelinjen når Lasse og Ib har redet show som hjælper, chauffør, sponsor og mor!

Trofaste hjælpere

Mit navn er Lotte. Jeg har været med i Friesernord showgruppe, de sidste 8år, både som rytter og hjælper.
Jeg er mor til Alberte, som også er en del af showgruppen.
At være en del af showgruppen, giver så mange gode oplevelser og venskaber.
Glæder mig til sæson 2022.
Jeg hedder
Lene Nielsen ,jeg bor i Strandby ved Farsø ,jeg er 48 år jeg har haft hest siden jeg var helt ung ,jeg har fuldt Frieser Nord i flere år og elsker de smukke sorte .
Nu er jeg så blevet frivillige i friser nord