Showdeltagere 2023

Jens og Karina Domino Lassen
Lene Skjødt Rasmussen

Mit navn er Anette Loland Klausen. Jeg kommer fra Frederikshavn. Jeg er 41 år og rider og kører med min hoppe Baukje Van de Martini. Min mand, Dan og jeg kører også med vores fjordhest til mange forskellige festligheder. Sammen har vi Noah Marius, som er fra oktober 2018.

Min Frieser hoppe Baukje Van de Martini er fra maj 2008.
Hun er efter Erik 351
Morfar er Leffert 306
Gerbrig har været en del af Frieser nord siden foreningen startede.
Hun er 28 år og bor ved Støvring på en kvæg gård sammen med hendes kæreste og deres lille datter.

Fürsten af Lien er en 5 års hingst efter Felle, med Dries til morfar.
Han ejes og rides af Maj, 32 år, fra Hjallerup.
Fürsten er min første Frieser og det er ligeledes vores første år i Frieser Nord. Vi glæder os til en masse spændende oplevelser!
Jeg hedder Vibeke, er 36 år. Bor tæt på Farsø sammen med min kæreste – vores søn på 2 år og lillebror på vej til feb 2022 
Jelco er min bamse dreng gennem 15 år og han har været show bamse næsten alle år 
Jelco Van Buren 2003
Far: Liekele 364
Morfar: Obe 314
Mit navn er Mads og jeg er 21 år bor i Støvring sammen ned min familie.
Jeg har været en del af Frieser Nord i flere år, – de første år som trofast hjælper og heppekor når vi var ude til shows, og i år deltager jeg med min hest Marije som ridende.
Hestens navn Marije R.K. på 10 år i daglig tale bliver hun kaldt Reje Far Lutger 436 Mor Vrouke M.B. Morfar Jakob 302
Rikke thorsgaard
Rikke har været med i showgruppen efterhånden i nogen år nu. men da hun solgte springhesten faldt hun fuldstændig for de sorte heste og ville i dag ikke undvære dem.

Nanne er efter Tjalbert 460 x Nammen 308
Jeg er 33 år, bor i Suldrup med min mand og søn Gustav på 10 år. Jeg har været med i showgruppen siden 2013 med flere forskelige hest. Jeg er ejer Team Frisling som holder til i Suldrup, hvor jeg har welsh, haflinger og selvfølgelig frieser. Igen iår har jeg min hingst med i lange liner.

Thor Fan Færch på 6 år Far: Beart 411 Morfar:Anton 343
Hej Jeg hedder Lasse, jeg er 19 år, jeg går på HHX og er færdig her til sommer.
Jeg har redet med i showgruppen i nogle år på Ibrahim, dagligt kaldet Ib. Jeg og Ib bor på en lille ejendom i Juelstrup sammen ned min lillesøster og vores forældre. Vi har i stalden 5 heste, deraf 3 Frisere.
Hejsa Jeg hedder Lilli, jeg har Rickert med, og vil være ridende i Frieser Nord her i 2022, for mit vedkommende er det første år som rytter og ja Rickert er en garvet showhest med tidligere ejer Kira. Rickert elsker at komme med i byen. Vi (min mand Bjarne og vor 2 børn Nadia og Lasse) bor i Støvring på en nedlagt ejendom og har 5 heste i stalden hvoraf de 3 er Frieser drenge. Jeg har i nogle år været med på sidelinjen når Lasse og Ib har redet show som hjælper, chauffør, sponsor og mor!

Trofaste hjælpere

Jeg hedder
Lene Nielsen ,jeg bor i Strandby ved Farsø ,jeg er 48 år jeg har haft hest siden jeg var helt ung ,jeg har fuldt Frieser Nord i flere år og elsker de smukke sorte .
Nu er jeg så blevet frivillige i friser nord
Laura Krogh Dahl som altid er klar på at hjælpe med at ride med i show når der lige mangler en rytter.
Malene Færch